– Karštieji patiekalai

Kepta skorpionžuvė      5,80 Eur

( Skorpionžuvės filė, garintos daržovės su 4 sūrių padažu )

Troškintas upėtakis      7,00 Eur

( Upėtakis, vynas, citrina, grietinėlė, šviežios daržovės )

Keptas otas su voveraičių padažu      9,60Eur

( Otas, špinatai, voveraičių padažas )

Lašiša su daržovėmis (grill)      7,90 Eur

( Lašiša, grilintos daržovės ant iešmo, žalumynų padažas )

Vištienos vėrinukas     6,90Eur

( Vištiena, marinuoti svogūnai, agurkai, pomidorai, apelsinas, padažas, ryžiai )

Čachochbilis      7,60 Eur

( Aštri troškinta vištiena, ryžiai, šviežios daržovės )

Vištiena rūkytos šoninės apvalkale    8,50 Eur

(Vištiena, rūkyta šoninė, ryžiai, šviežios salotos, žalumynų padažas)

Kiaulienos vėrinukas su daržovėmis     7,10 Eur

( Kiauliena, marinuoti svogūnai, marinuoti agurkai, pomidorai, padažas, ryžiai )

Čašašulis      7,90 Eur

( Aštri troškinta kiauliena, keptos bulvės, šviežios daržovės )

Kiaulienos sprandinės kepsnys su grybų padažu 7,10 Eur

(Kiauliena, grybų padažas, keptos bulvės, šviežios daržovės)

“Liulia” kebabas  6,50 Eur

(Kiaulienos ir jautienos malta mėsa, keptos bulvės, šviežios daržovės, padažas)

Jautienos steikas    13,50 Eur

(Jautienos išpjova, bulvės, keptos daržovės)

Jautienos befstrogenas       9,20 Eur

( Jautiena, apkeptos bulvės su lupena, daržovės )

„Tagliatelle“ makaronai su lašiša    4,90 Eur

„Tagliatelle“ makaronai su skrudinta šonine      4,80 Eur


  •